Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 09. 12. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 15. vasárnap

Keresztelő

A múlt héten megkereszteltük Holop Ádám kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt szeretteivel együtt!

Alkalmaink
• Ma este 18:00-tól könnyűzenés, úrvacsorás ifjúsági istentiszteletet tartunk.
• Hétfőn 18 órakor a férfikör évkezdése az új gyül. teremben, 19 órától az XY kör első alkalma lesz a tanácsteremben.
• Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaórát tartunk az új gyül. teremben és kismamakört a tanácsteremben, 19.30-kor apakör lesz szintén az új gyülekezeti teremben.
• Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola az új gyülekezeti teremben.
• Pénteken 16.30-kor kuckó a régi gyül.teremben, 17 órakor konfirmációs főpróba a templomban és nagyifi az új gyülekezeti teremben, 18.45 órakor kisifi a régi gyül. teremben.
• Jövő vasárnap a 10.30-as istentiszteleten konfirmáció lesz, este 6 órától pedig folytatódnak a vesperák a Fővárosi Protestáns Kántorátus vezetésével.
• Szeptember utolsó hétvégéjére a gyülekezet ifjúságát hívjuk Fótra, melynek témája: a belső szoba csendje, az Istennek kiszakított idő. Jelentkezni Molnár Lillánál lehet.
• Októbertől új konfirmációi előkészítő is indul, melyre várjuk a jelentkezőket 12 éves kortól. Jelentkezni hivatalunkon keresztül vagy a kelenfold@lutheran.hu címen lehet. A határidő: szeptember 20.

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet, a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát és Gáncs Tamás lelkészünk Negyvenkét életjel címmel megjelent új könyvét, mely 2.400.- Ft-os áron kapható (az ár tartalmaz 20 felnőttszínezős igéslapot is), valamint egyéb kiadványainkat.

Adományok
A múlt heti perselypénz Farkasréten 9 800,- Ft, Kelenföldön pedig 65.805,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Minden gondotokat Őreá vessétek, mert Neki gondja van rátok.” (1 Pt 5,7)