Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 05. 16. Híreink

Húsvét ünnepe utáni 6. vasárnap (Exaudi)

Alkalmaink
• Hétfőn a női kör tartja összejövetelét.
• Kedden 18 órakor a Hírlevél szerkesztősége tartja soron következő megbeszélését.
• Szerdán 18 órakor folytatódik négy részes online bibliakör sorozatunk. Témánk a Kolossé levél 3. fejezete lesz. A zoomos linket az alkalom előtt kiküldjük gyülekezeti listáinkra. A belépéshez előzetes regisztrációra nincs szükség.
• Ünnepi pünkösdi istentiszteleteinket a szokott rendben tartjuk. Ettől a anptól kezdve a farkasréti templomunkban is megtartjuk az istentisztelteket.
• Május 30-án lelkészválasztő közgyűlést tartunk a 10.30-as istentisztelet után templomunkban, amikor a gyermek- és ifjusági munka középpontba helyezésével Molnár Lilla lelkésznő jelöltünk meghívásáról dönthetünk.
Az elmúlt majd’ két és fél év befizetései alapján összeállított választói névjegyzéket kihelyeztük az iratterjesztési asztalra átnézésre, kérjük testvéreinket adataik ellenőrzésére és pontosítására!

Egyéb
• Felhívjuk a figyelmet online zenés áhítatainkra, a „Kelenföldi bibliakuckó” online gyermekbibliakörünkre (amit szombatonként osztunk meg), valamint a Bocskai úti bejáratunk mellett található „Márton ládája” ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.
• Bíztatunk mindenkit, hogy az adóbevallásnál adónk 1%-val támogassuk egyházunkat. Technikai számunk: 0035.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Ev. Élet és a Credo folyóirat legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.

Perselypénz
A múlt heti perselypénz 107.715,- Ft volt. Mai adományainkkal országos gyűjtlés keretében a missziói munkát támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
„Jézus Krisztus mondja: Ha felemeltetem a földről, magamhoz vonzok mindeneket.” (Jn 12,32)