Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 05. 09. Híreink

Húsvét ünnepe utáni 5. vasárnap (Rogate)

Megemlékezés

Elkísértük utolsó földi útjára Forró Imréné (†74 és Dr. Mády Jánosné (†76) testvéreinket. Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él.

Alkalmaink
• Hétfőn 18 órakor lesz a Férfikör következő zoomos alkalma, melyen a klímaváltozásról Dr. Héjjas István professzor által tartott előadás kerül megbeszélésre.
• Kedden 18 órakor zoomos formában – a másodlelkészi választási folyamat keretén belül – Molnár Lilla lelkész gyülekezetépítési elképzelései alapján interaktív beszélgetést tartunk. A diskurzust Keczkó Pál esperes moderálja.
Az alkalom linkjét gyülekezeti listáinkon tesszük közzé.
• Szerdán 18 órakor folytatódik négy részes online bibliakör sorozatunk. Témánk a Kolossé levél 2. fejezete lesz. A zoomos linket az alkalom előtt kiküldjük gyülekezeti listáinkra. A belépéshez előzetes regisztrációra nincs szükség.
• Csütörtökön Mennybemenetel ünnepén 18 órakor tartunk ünnepi istentiszteletet templomunkban.
• Pénteken 18 órától online Ifióra, 19 órakor Középkör lesz (zoom).
• Szombaton délelőtt konfirmációs oktatás (mely Nagy Szabolcs vizsgatanítása is egyben), este 19 órakor konfi+ lesz zoom).

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet online zenés áhítatainkra, a kelenföldi bibliakuckó elnevezésű online gyermekbibliakörünkre (amit szombatonként osztunk meg), valamint a „Márton ládája” ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a lelkészi hivatalba vagy a ládába helyezve.
Bíztatunk mindenkit, hogy az adóbevallásnál adónk 1%-val támogassuk egyházunkat. Technikai számunk: 0035.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Ev. Élet és a Credo folyóirat legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.

Perselypénz
A múlt heti perselypénz 71.595,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
„Örömmel mondjátok és hirdessétek: az Úr megváltotta a népét.” (Ézs 48,20)