Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 03. 07. Híreink

Böjt harmadik vasárnapja

Alkalmaink
• Szerdán a járványhelyzet miatt gyülekezet részvételével nem folytatódhat ökumenikus zenés böjti sorozatunk, Jakab böjtje – a mi böjtünk címmel. A sorozat a tavaly a járvány miatt félbeszakadt sorozat folytatása. Szerdai igehirdetőnk Fehérváry Jákó bencés szerzetes. Közreműködik Racskó Eszter (orgona). Most online folytatjuk!
• Pénteken 18 órától online Ifióra, 19 órától Középkör (zoom) lesz.
• Már most hirdetjük, hogy március 28-án a virágvasárnapi istentiszteletet – sajnos gyülekezet nélkül – templomunkból élőben közvetíti a Duna TV 9(!) órától (az időpont oka az MTVA új stratégiája: minden héten 9 órakor protestáns istentisztelet, 11 órától katolikus mise közvetítés lesz).

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet online zenés áhítatainkra, a kelenföldi bibliakuckó elnevezésű online gyermekbibliakörünkre (amit szombatonként osztunk meg), valamint a „Márton ládája” ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Ev. Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat, köztük a 2021-es Bibliaolvasó Útmutatót, mely még kapható.

Adományok
A múlt heti offertórium 17.390,- Ft volt. A mai vasárnapon az Evangélikus Hittudományi Egyetemen folyó szolgálatra gyűjtünk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
„Jézus mondja: Aki az eke szarvára tesz a kezét, és hátratekint, nem alkalmas az Isten országára.” (Lk 9,62)