Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 02. 28. Híreink

Böjt 2. vasárnapja

Alkalmaink
• Szerdán indul négy részes ökumenikus zenés böjti sorozatunk „Jakab böjtje – a mi böjtünk” címmel. A sorozat a tavaly a járvány miatt félbeszakadt sorozat folytatása. Szerdai igehirdetőnk Végh Zsuzsanna református lelkipásztor. Közreműködik Ecsedi Klára (furulya, ének) és Ecsedi Zsuzsa (orgona).
• Pénteken 18 órától online Ifióra lesz.
• Márc. 5-én 18 órától ökumenikus világimanapi istentiszteletet tartunk templomban Keczkó Szilvia budahegyvidéki evangélikus lelkész igehirdetési szolgálatával. A liturgia idén a csendes-óceáni Vanuatu Köztársaságból érkezett. Az istentiszteletre várjuk más felekezű testvéreinket is!

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet online zenés áhítatainkra, a gyermekeknek szóló „Kelenföldi bibliakuckó” sorozatunkra (amit szombatonként osztunk meg), valamint a Bocskai úti bejárat mellett található „Márton ládája” ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat. A 2021-es Bibliolvasó Útmutató is kapható még.

Adományok
A múlt heti perselypénz 28 675.- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
„Isten abban mutatta meg rajtunk szeretetét, hogy Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor bűnösök voltunk.” (Róm 5,8)