Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2020. 11. 22. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni utolsó vasárnap

Keresztelő
Múlt vasárnap részesült a keresztség szentségében Ignácz Júlia kistestvérünk. A Mindenható Isten áldása kísérje őt szeretteivel együtt!

Alkalmaink
• Hétközi alkalmainkat online formában tartjuk, pénteken 18 órától Ifióra lesz.
• Szombaton 18 órakor finn nyelvű adventi istentisztelet lesz templomunkban. Igét hirdet Joób Máté, a liturgiában Satu Korpela teológus-ösztöndíjas szolgál. 
• Továbbra is közvetítjük online zenés áhítatainkat, melyeket Youtube-csatornánkra töltünk fel vasárnap reggelente, a linket megosztjuk online felületeinken.
• December 2-től, négy alkalommal szerdánként 18 órakor adventi zenés áhitatokat tartunk a templomban, amiket felvételről szeretnénk online is közzé tenni.

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet a „Márton ládája” ételdobozunkra is, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
Testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint Épüljetek fel lelki házzá címmel megjelent Bencze Imre szeretett lelkészünk templomjárók kézikönyve, mely 1000,- Ft-os áron kapható.

Perselypénz
A múlt vasárnap perselypénze 21.960,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járulék befizetésének lehetőségére, melyet csekken, átutalással, a perselypénz.hu oldalon bankkártyával vagy hivatalunk nyitva tartásakor, személyesen tehetünk meg.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
„Legyen derekatok felövezve, és lámpásotok meggyújtva.” (Lk 12,35)