Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2020. 10. 04. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 17. vasárnap

Keresztelő
Múlt vasárnap részesült a keresztség szentségében Széll Veronika kistestvérünk. A Mindenható Isten áldása kísérje őt szeretteivel együtt!

Esküvő
Tegnap fogadtak egymásnak örök hűséget templomunkban Vörös Lilla és Polonyi Dániel testvéreink. A Mindenható áldása kísérje őket közös életútjukon!

Alkalmaink
• Ma a 10.30-as istentisztelet után, 11.30-kor megismételt képviselő-testületi ülést tartunk, ahol SZMSZ-módosítások mellett új kántor és új ifjúsági munkatárs megválasztására is sor kerül.
• Pénteken 16 órakor Ifióra, 19 órakor a Középkör a tanácsteremben, melyen vendégünk lesz Bence Áron lelkész, aki Jézus Krisztus Szuperszár 50 címmel tart bevezető előadást.
• Október 16–18. között tartjuk idei őszi gyülekezeti hétvégénket. A részletes programtervezetet a napokban osztjuk meg a gyülekezettel.
• Felhívjuk a figyelmet online zenés áhítatainkra, melyeket Youtube-csatornánkra töltünk fel vasárnap reggelente, a linket megosztjuk online felületeinken.
• A reformáció hónapjában, október 6-tól 4 alkalommal, szerdánként lelkészeink rövid áhítatát közvetítjük a fügefa alól Youtube-csatornánkon.

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet a „Márton ládája” ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, mely az iratterjesztési asztalon található.

Perselypénz
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 6.500,- Ft, Kelenföldön pedig 45.620,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
Az a győzelem, amely legyőzte a világot, a mi hitünk.” (1Jn 5,4)