Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2020. 09. 13. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 14. vasárnap

Alkalmaink
– Vasárnap 18 órától folytatódnak a zsoltározó esti istentiszteletek templomunkban a Fővárosi Protestáns Kántorátus szolgálatával.

– Hétfőn 18.30-kor női kört tartunk a tanácsteremben.

– Kedden 10 órakor kismamakörre várjuk a kismamákat gyerekeikkel együtt a templomkertbe, este 19.30 órától pedig az édesapákat az apakör tanévkezdő alkalmára a régi gyülekezeti terembe.

– Pénteken 16 órától ifióra ugyancsak a régi gyülekezeti teremben.

– Szombaton konfirmandusainkkal találkozunk egy szabadtéri program keretében.

– A járványhelyzet folyamatos romlására való tekintettel, a szülői közösség teljes egyetértésével, elhalasztjuk a jövő hétvégére tervezett konfirmációi beszámolót és ünnepi istentiszteletet.

– Jövő vasárnap 10.30-as istentisztelet után, 11.30-kor képviselőtestületi ülést tartunk, ahol SZMSZ-módosítások mellett új kántor és új ifjúsági munkatárs megválasztására is sor kerül.

Egyéb
– Októbertől új konfirmációi előkészítő is indul, melyre várjuk a jelentkezőket 12 éves kortól. Jelentkezni hivatalunkon keresztül vagy a kelenfold@lutheran.hu címen lehet. A határidő szeptember 20.

– Felhívjuk a figyelmet online zenés áhítatainkra, melyeket saját Youtube-csatornánkra töltünk fel vasárnap reggelente, a linket pedig megosztjuk online felületeinken.

Perselypénz
– A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 13 650,- Ft, Kelenföldön pedig 39 615,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
„Nap és pajzs az Úr, kegyelmet és dicsőséget ad az Isten. Seregeknek Ura! Boldog az ember, aki benned bízik.” (Zsolt 84, 12a 13)