Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2020. 09. 06. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 13. vasárnap

Keresztelő
Múlt vasárnap részesültek a keresztség szentségében Cseke Blanka Kamilla, Dorogi Bálint Sándor és Halászlaki András kistestvéreink.
A mindenható Isten áldása kísérje őket szeretteikkel együtt!

Alkalmaink
Amennyiben a járványügyi helyzet nem változik: kedden 18 órakor presbiteri ülés, péntek 19 órától középkör lesz a tanácsteremben.
Szombaton 17 órakor a Gesualdo kórus ad hangversenyt templomunkban.
Szeptember 20-án, a 10.30-as istentisztelet után, 11.30-kor képviselő-testületi ülést tartunk, ahol SZMSZ-módosítások mellett új kántor és új ifjúsági munkatárs megválasztására is sor kerül. Mindkét tisztségre várjuk az ajánlásokat a schandor@gmail.com címre (szept. 15-ig).

Felhívjuk a figyelmet online zenés áhítatainkra, melyeket Youtube-csatornánkra töltünk fel vasárnap reggelente, a linket megosztjuk online felületeinken.

Egyéb
Októbertől új konfirmációi előkészítő indul, amelyre várjuk a jelentkezőket 12 éves kortól. Jelentkezni hivatalunkon keresztül vagy a kelenfold@lutheran.hu címen lehet. A határidő: szeptember 20.
Szintén várjuk alsósok jelentkezését a gyülekezeti hittanra.

Perselypénz
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 13 600,- Ft, Kelenföldön pedig 38 850,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
Jézus Krisztus mondja: „Valahányszor megtettétek ezeket akár csak eggyel is a legkisebb testvéreim közül, velem tettétek meg.” (Mt 25,40)