Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2020.03.08. Híreink

Böjt második vasárnapja   

Megemlékezés

– Az elmúlt héten búcsúztunk Zvada Ildikó (†73) testvérünktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg.

Alkalmaink                        

– Holnap 18 órától a férfikör alkalmán Sass Szilárd testvérünk tart vetített képes előadást Isztambulról a gyülekezeti teremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

– Kedden délelőtt 10 órától bibliaóra az új gyülekezeti teremben és kismamakör a gyülekezeti teremben, este 19 órakor szenior férfikör az új gyülekezeti teremben.

– Szerdán 18 órakor kezdődik az idei böjti zenés sorozatunk Jakab böjtje – a mi böjtünk címmel. Igét hirdet Kató-Bellavics Ágota rk. katekéta, közreműködik Thurnay Viola (ének), Németh Sándor (orgona).

– Pénteken 16.45-kor órakor kisifi, 19 órától középkör az új gyülekezeti teremben.

– Jövő vasárnap lesz március havi közös istentiszteletünk 10.30 órakor (8-kor és 18 órakor nem tartunk istentiszteletet), melyet közös kávézás követ a tanácsteremben. Aki teheti, egy tál süteménnyel járuljon hozzá az asztalközösséghez. Előre is köszönjük!

– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük választói névjegyzékünket, mely az elmúlt két év egyházfenntartói befizetései alapján készült: kérjük, ellenőrizzék adataikat.

Iratterjesztés

– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, ill. egyéb kiadványainkat.

Offertórium

– Hálát adunk a múlt vasárnapi áldozati vasárnapi gyűjtésért, melyre Farkasréten és Kelenföldön valamint átutalással eddig összesen 1 752 575,- Ft érkezett. Természetesen a továbbiakban is van még lehetőség az áldozati vasárnap céljaira adakozni. Akik átutalással szeretnék eljuttatni adományukat, a közleménybe írják be: áldozati vasárnap 2020.

A csütörtöki világimanapi istentisztelet offertóriuma pedig 20 750,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Isten azonban a maga szeretetét mutatta meg irántunk, mert Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk. (Róm 5,8)