Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2020.02.02. Híreink

Vízkereszt ünnepe utáni utolsó vasárnap

Megemlékezés

– Templomunkban búcsúztunk Mallász Ottó (72) és Dr. Csaba Lászlóné sz.: Rigó Erzsébet (84) testvéreinktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg.

Alkalmaink

– Ma este 18 órakor folytatódik a Nikodémus találkozásai című vesperasorozat. Igét hirdet Kovács Áron evangélikus lelkész a Fővárosi Protestáns Kántorátus szolgálatával.

– Kedden 10 órától bibliaóra lesz az új gyülekezeti teremben, 19.30-tól apakör a régi gyülekezeti teremben.

– Szerdán gyülekezetünk ad otthont a Budai Egyházmegye lelkészgyűlésének. Ugyancsak szerdán 16.45-kor a bibliaiskola az új gyülekezeti teremben.

– Csütörtökön 18 órától imaórát tartunk a gyülekezeti teremben.

– Pénteken 17 órakor kisifi.

– Jövő hét péntek-szombat Paksra utaznak konfirmadusaink, ahol pécsi társaikkal közösen konfirmációs felkészítő csendeshétvégén vesznek részt. 

Iratterjesztés

– A testvérek figyelmébe ajánljuk gyülekezeti falinaptárunkat (990,- Ft), a 2020-as Útmutatót, az Evangélikus Élet legfrissebb számát, az Evangélikus naptárt, a Hét Hárs folyóirat új számát, a Napi ige című új áhítatos könyvet, a Luther-naptárt ill. egyéb kiadványainkat.

Offertórium

– Az offertórium Farkasréten 11 500,- Ft, Kelenföldön 79 410,- Ft volt.  Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.  Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Áron vétettetek meg: ne legyetek emberek rabszolgái! (1 Kor 7,23)