Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2020.01.05–06. Híreink

Karácsony ünnepe utáni 2. vasárnap – vízkereszt ünnepe

Alkalmaink

– Holnap, vízkereszt ünnepén délelőtt 10.30-kor és este 18 órakor tartunk istentiszteleteket Kelenföldön

– Kedden 10 órakor bibliaórát tartunk az új gyülekezeti teremben

– Szintén kedden 10 órakor ökumenikus imaheti megbeszélés

– Szerdán 16.45-kor folytatódik a bibliaiskola az új gyülekezeti teremben

– Pénteken 17 órakor egyházmegyei ifjúsági korcsolyázás Budafokon, jelentkezni ifjúsági munkatársunknál Bence Katánál lehet

– Pénteken 19 órakor középkör az új gyülekezeti teremben, illetve ezzel párhuzamosan istentiszteleti felolvasók alkalma az irodában.

– Szombaton 9 órakor folytatódik a konfirmációs oktatás, és vele párhuzamosan gyülekezeti hittanra várjuk a gyerkőcöket. Közös kezdés a régi gyülekezeti teremben.

Iratterjesztés

– A testvérek figyelmébe ajánljuk gyülekezeti falinaptárunkat (990,- Ft), az Evangélikus Élet legújabb számát, a 2020-as Bibliaolvasó útmutatót, Evangélikus naptárt, a Napi ige című új áhítatos könyvet, a Luther-naptárt ill. egyéb kiadványainkat. Szeretettel ajánljuk gyülekezeti logós bögrénket is, melyet 2000 Ft-os áron vásárolhatunk meg.

Offertórium

– Az offertórium (karácsony ünnepe utáni 1. vasárnap és újév között) Farkasréten 13 735,- Ft, Kelenföldön 95 365,- Ft volt.  Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: „Láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal”. (Jn 1,14)