Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.12.08. Híreink

Advent második vasárnapja

Keresztelő:

– Az elmúlt héten megkereszteltük Bencze Hanga Sára kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt és szeretteit.

Alkalmaink:

Szeretettel hívogatunk az előttünk álló alkalmainkra:

– Holnap 18 órától a férfikörön Fogyatkozásunk lehetséges okai címmel Prőhle Péter tart bevezetőt.

– Kedden délelőtt 10 órától bibliaóra és kismamakör a gyülekezeti- ill. a hittanteremben, este 18 órától pedig az idei munkatársi karácsonyunkat tartjuk az új gyülekezeti teremben.

– Szerdán 18 órától folytatódik zenés adventi sorozatunk templomunkban, melyen Szilák-Turi Krisztina evangélikus lelkész hirdeti Isten igéjét.

– Pénteken 17 órától kisifi, 19 órától középkör az új gyülekezeti teremben.

– Jövő vasárnap 10.30(!)-kor lesz a hittanosaink műsorával egybekötött, karácsonyváró közös istentiszteletünk, melyet követően tartjuk idei karácsonyi jótékonysági vásárunkat a tanácsteremben.

Iratterjesztés:

– A testvérek figyelmébe ajánljuk gyülekezeti hírlevelünk friss, adventi-karácsonyi számát (elvihető!), gyülekezeti falinaptárunkat (990,- Ft), az Evangélikus Élet legújabb számát, a 2020-as Bibliaolvasó útmutatót, Evangélikus naptárt, a Napi ige című új áhítatos könyvet, a Luther-naptárt, a Kelenföldi asztalok körül című gyülekezeti kiadványunkat, Ittzés Szilvia: Tanárnő, kérem! című új könyvét és egyéb kiadványainkat.

Offertórium:

– A múlt vasárnap perselypénze Farkasréten              ,- Ft, Kelenföldön pedig 107 950,- Ft volt. Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járulék befizetésének lehetőségére, melyet csekken, átutalással vagy hivatalunk nyitva tartásakor, személyesen tehetünk meg. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok. (Lk 21,28)