Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.11.10. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni utolsó előttit megelőző vasárnap

Alkalmaink:

Hétfőn 18 órától a férfikör alkalma a gyülekezeti teremben.

– Kedden délelőtt 10 órától kismamakör a gyülekezeti teremben, bibliaóra a hittanteremben, 19 órától szenior férfikör szintén a gyülekezeti teremben.

– Szerdán 16.45-kor bibliaiskola a gyülekezeti teremben.

– Szombaton 9 órától konfirmációs oktatás a gyülekezeti teremben.

– Ugyancsak szombaton délután a Természettudományi Múzeumba látogatunk az ifjúsággal, ahol az Attila örökösei – A hunoktól az Árpád-házig című kiállítást tekintjük meg. Aki esetleg szívesen velünk tartana a gyülekezetből: találkozás a Móricz Zs. körtéren, a nagy központi Metro-lejáratnál du. 15.30 órakor. A létszám miatt jelentkezni szerdáig lehet az irodavezetőnél ill. lelkészeinknél. (Belépő: felnőtt 1000,- Ft, diák-nyugdíjas 500,-Ft)

Iratterjesztés:

– A testvérek figyelmébe ajánljuk őszi gyülekezeti hírlevelünket (nem postázzuk!), az Evangélikus Élet legújabb számát valamint Ittzés Szilvia: Tanárnő, kérem! című új könyvét (2.400,- Ft) és egyéb kiadványainkat.

Egyéb:

– Pintér János (90) volt orosházi esperes-lelkész temetése pénteken 15 órakor lesz a Deák téri templomban.

– Tanácstermünkben megtekinthetjük Tóth Sándor (†80) textilművész testvérünk, gyülekezetünk egykori hűséges tagjának Átmenet című emlék-kiállítását.

Offertórium:

– A múlt vasárnap perselypénze Farkasréten 9 000,- Ft, Kelenföldön pedig 62 855,- Ft volt. Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járulék befizetésének lehetőségére, melyet csekken, átutalással vagy hivatalunk nyitvatartásakor személyesen tehetünk meg. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Íme, most van a kegyelme ideje! Íme, most van az üdvösség napja! (2Kor 6,2b)