Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.11.03. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 20. vasárnap

Megemlékezés:

– Az elmúlt héten búcsúztunk Dr. Korondi István (80) és Kovács Jenő (90) testvéreinkről. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg.

Alkalmaink:

Hétfőn 19 órától a felnőtt fiatalok alkalma a gyülekezeti teremben.

– Kedden délelőtt 10 órától bibliaóra a gyülekezeti teremben, 18 órától hírlevél szerkesztőségi megbeszélés az irodában, 19.30-tól apakör a gyülekezeti teremben.

– Szerdán 16.45-kor bibliaiskola a gyülekezeti teremben.

– Csütörtökön 18 órától imaóra a gyülekezeti teremben.

– Pénteken 17 órától kisifi, 18 órától nagyifi, 19 órától középkör.

Iratterjesztés:

– A testvérek figyelmébe ajánljuk őszi gyülekezeti hírlevelünket (nem postázzuk!), az Evangélikus Élet legújabb számát valamint Ittzés Szilvia: Tanárnő, kérem! című új könyvét (2 400,- Ft) és egyéb kiadványainkat.

Egyéb:

– Tanácstermünkben megtekinthetjük Tóth Sándor (†80) textilművész testvérünk, gyülekezetünk egykori hűséges tagjának Átmenet című emlék-kiállítását.

Offertórium:

– A múlt vasárnap perselypénze Farkasréten 14 800,- Ft, Kelenföldön pedig 71 350,- Ft volt. Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járulék befizetésének lehetőségére, melyet csekken, átutalással vagy hivatalunk nyitva tartásakor, személyesen tehetünk meg. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben. (Mik 6,8)