Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.10.27. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 19. (Biblia)vasárnap

Megemlékezés:

– Az elmúlt héten búcsúztunk Haskóné Dr. Szőnyi Éva (71) és Tóth Sándor (†80) testvéreinktől, valamint ma emlékezünk meg a 8 évvel ezelőtt elhunyt Draskóczy Mihály () testvérünkről is imádságban. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg.

Alkalmaink:

– Ezen a hétvégén gyülekezetünk ének- és zenekara több ízben is muzsikál sepsiszentgyörgyi testvérgyülekezetünkben, lelkészeink, Blázy Árpádné és Gáncs Tamás pedig igehirdetéssel szolgálnak. Gondoljunk imádságban rájuk!

– Kedden délelőtt 10 órától bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben.

– Szerdán 16.45-kor bibliaiskola.

– Csütörtökön, reformáció ünnepén 10.30-kor Kelenföldön tartunk istentiszteletet, este 18 órakor pedig a református testvéreinkkel közösen az Ildikó téren. Igét hirdet lelkészünk, Blázy Árpád.

– Jövő vasárnap 9.30-tól családi istentiszteletet is tartunk.

– Az urnatemető halottak napi nyitva tartása: október 31-től november 3-ig (csütörtöktől–vasárnapig), reggel 9-től este 7-ig.

Iratterjesztés:

– Ajánljuk a testvérek figyelmébe az őszi gyülekezeti hírlevelünket (nem postázzuk!), az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.

Egyéb:

– Tanácstermünkben megtekinthetjük a múlt héten utolsó útjára elkísért Tóth Sándor (†80) textilművész testvérünk, gyülekezetünk egykori hűséges tagjának Átmenet című emlék-kiállítását.

Offertórium:

– A múlt vasárnap perselypénze Farkasréten 15 400,- Ft, Kelenföldön pedig 54 705,- Ft volt. Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járulék befizetésének lehetőségére, melyet csekken, átutalással vagy hivatalunk nyitva tartásakor, személyesen tehetünk meg. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt.

A hét igéje: Gyógyíts meg, Uram, akkor meggyógyulok, szabadíts meg, akkor megszabadulok. (Jer 17,14)