Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.09.29. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 15. vasárnap

Temetés

Az elmúlt héten búcsúztunk Kóródi József (78) és Vasi Endréné sz: Verner Mária (72) testvéreinktől, valamint ma emlékezünk meg Hevesi László (96) és Hevesi Lászlóné sz: Mészáros Matild (95) testvéreinkről is imádságban.

Alkalmaink

Kedden délelőtt 10 órától bibliaóra a gyülekezeti teremben, 18 órától folytatódik a Kelenzöld sorozat a tanácsteremben, 19.30-kor pedig az apakör soron következő alkalma lesz a gyülekezeti teremben.

Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola a gyülekezeti teremben.

Csütörtökön 18 órától imaóra ugyanott.

Pénteken 17 órától kisifi a gyülekezeti teremben, 18 órától lakásifi, 18.30-tól pedig az istentiszteleti felolvasók bibliaórája a hivatalban.

Ugyancsak pénteken, 17.30 órakor lesz Tóth Sándor (†) textilművész testvérünk, gyülekezetünk egykori hűséges tagja Átmenet című emlékkiállításának megnyitója a tanácstermünkben. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

Jövő vasárnap 9.30-tól családi istentiszteletet is tartunk, ahol hálát adunk az idei termésért/terményekért.

Offertórium

Az elmúlt vasárnap perselypénze Farkasréten 16 050,- Ft, Kelenföldön 60 655,- Ft volt. Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járuléka befizetésének lehetőségére, melyet átutalással, csekken vagy a lelkészi hivatal nyitva tartási idejében személyesen tehetünk meg. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt.

A hét igéje így szól: Minden gondotokat Őreá vessétek, mert neki gondja van rátok. (1 Pt 5,7)