Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.05.19. Hirdetés

Húsvét ünnepe utáni 4. vasárnap

1. Temetés

Az elmúlt héten elbúcsúztunk Vácz Sándorné sz: Tomasovszky Erzsébet (†72), dr. Takács Ernőné sz: Dósay Molnár Emma (†89) és Nádor Tamás Zoltán (†65) testvéreinktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg!

2. Alkalmaink

– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas bibliakör a gyülekezeti teremben, 16 órától konfirmandusok alkalma ugyanott. 19 órától a szenior férfikör következő alkalma.

– Szerdán 16.45 órától bibliaiskola a gyülekezeti teremben.

– Pénteken 17 órakor kisifi ugyanott.

– Nyári napközis hittantáborunkat június 17–21 között tartjuk. Jelentkezni a kijáratnál található íven lehet, határidő: május 31.

3. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet és a Credo legfrissebb számát – egyéb kiadványainkkal együtt. Aki esetleg nem kapta volna meg húsvéti Hírlevelünket vagy szeretne juttatni belőle másoknak is, azt kérjük, vigyen magával az iratterjesztési asztalról.

4. Egyéb

– Felhívjuk a figyelmet az adó 1%-ára, melyről a részleteket és a technikai számokat az iratterjesztési asztalon találjuk.

5. Offertórium

– Az offertórium Farkasréten     ,- Ft, Kelenföldön pedig 29 850,- Ft volt. A mai napon országos gyűjtést tartunk az egyházzene támogatására. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Énekeljetek az Úrnak új éneket, mert csodákat tett. (Zsolt 98,1)