Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.05.05. Hirdetés

Húsvét ünnepe utáni 2. vasárnap

1. Temetés

– A héten búcsúztunk Nádor Miklós (†) testvérünktől. Boldogok a holtak, akik az Úrban halnak meg!

2. Esküvő

– Templomunkban fogadtak egymásnak örök hűséget Kovács Tamás és Nagy Anikó valamint Isó Gergely és Mezei Emese testvéreink. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon!

3. Alkalmaink

– Hétfő este 19 órakor a fiatal felnőttek alkalma a gyülekezeti teremben.

– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas bibliakör a gyülekezeti teremben, 16 órától konfirmációs oktatás ugyanott. 18 órától képviselő-testületi ülés a tanácsteremben.

– Szerdán 16.45 órától folytatódik a bibliaiskola a gyülekezeti teremben.

– Csütörtökön 19 órától a nagyifi és az egyetemi gyülekezet SzabadulÓRA című sorozatának záróalkalma lesz.

– Pénteken 17 órakor kisifi, 19 órától középkör lesz a gyülekezeti teremben.

– Szombaton egyházkerületi nap lesz Cegléden, ahova mi is készülünk egy nagyobb csoporttal. Kérjük, hordozzuk imádságban ezt az alkalmat is.

– A konfirmációi beszámoló május 18-án, szombaton délelőtt 10 órakor lesz a tanácsteremben, a fogadalom tételre pedig 19-én, a 10.30-as istentiszteleten kerül sor. Erre szeretettel hívjuk a jubiláló testvéreket is, akik 10, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70 évvel ezelőtt konfirmáltak.

4. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet és a Credo folyóirat legfrissebb számát – egyéb kiadványainkkal együtt. Aki esetleg nem kapta volna meg húsvéti Hírlevelünket vagy szeretne juttatni belőle másoknak is, azt kérjük, bátran vigyen magával az iratterjesztési asztalról.

5. Egyéb

– Felhívjuk a figyelmet az adó 1%-ára, amelyről részleteket és a technikai számokat az iratterjesztési asztalon találunk.

6. Offertórium

– Az offertórium Farkasréten 9 400,- Ft, Kelenföldön pedig 37 880,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Jézus mondja: Én vagyok a jó pásztor. Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik. (Jn 10,27–28)