Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.04.28. Hirdetés

Húsvét ünnepe utáni első vasárnap

1. Temetés

– Pénteken búcsúztunk Fekécs Gizella (†75) testvérünktől, gyülekezetünk hűséges munkatársától. Boldogok a holtak, akik az Úrban halnak meg!

2. Keresztelés-konfirmáció

– Húsvéthétfőn megkereszteltük Tóth Judit testvérünket, aki a konfirmáció megerősítő áldásában is részesült. Isten áldása kísérje őt!

3. Alkalmaink

– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas bibliakör a gyülekezeti teremben, 16 órától konfirmációs oktatás ugyanott. 18 órától presbiteri ülés a tanácsteremben, 19 órától pedig szenior férfikör a gyülekezeti teremben.

– Csütörtökön 18 órától Imaóra ugyanott. 19 órától pedig a nagyifi és az egyetemi gyülekezet SzabadulÓRA című sorozata.

– Pénteken 17 órakor kisifi a gyülekezeti teremben, 18.30-tól az istentiszteleti felolvasók bibliaköre az irodában.

– Jövő vasárnap 9.30 órakor családi istentiszteletet is tartunk.

– Már most hirdetjük, hogy május 7-én, kedden 18 órakor képviselőtestületi ülést tartunk a tanácsteremben.

– Május 11-én egyházkerületi nap lesz Cegléden, ahova mi is készülünk egy nagyobb csoporttal. Az egynapos buszos kirándulásra jelentkezni az iratterjesztési asztalra kihelyezett íven lehet. Jelentkezési határidő: április 30., további részletek: Asztalos György missziói munkatársnál.

– A konfirmációi beszámoló május 18-án délelőtt 10 órakor lesz a tanácsteremben, a fogadalomtétel pedig 19-én, a 10.30-as istentiszteleten. Erre szeretettel hívjuk a jubiláló testvéreket is, akik 10, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70 évvel ezelőtt konfirmáltak.

4. Iratterjesztés

– Reméljük, minden kedves testvérünk megkapta húsvéti hírlevelünket! Aki esetleg nem, ill. szeretne belőle másoknak is juttatni, azt kérjük, bátran vigyen magával az iratterjesztési asztalról.

5. Egyéb

– Felhívjuk a figyelmet az adó 1%-ára, amelyről részleteket és a technikai számokat az iratterjesztési asztalon találunk.

6. Offertórium

– Az ünnepi offertórium Farkasréten 36 005,- Ft, Kelenföldön pedig 303 280,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki nagy irgalmából újjászült minket Jézus Krisztusnak a halottak közül való feltámadása által élő reménységre. (1Pt 1,3)