Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.03.31. Hirdetés

Böjt 4. vasárnapja

1. Megemlékezés

– A feltámadás reménységével búcsúztunk Váradi Györgyné sz. Sárkány Mária (†90) (megeml.: 9 óra, Frét) és Dr. Rejtő Kálmán (†76) (megeml.: 10.30 óra) testvéreinktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg!

2. Alkalmaink

– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas bibliakör, 16 órától konfirmációs oktatás, 19 órától szenior férfikör, 19.30-tól apakör.

– Szerdán 18 órakor folytatódik templomunkban böjti sorozatunk Passió – János szerint címmel. Igét hirdet hatodévesünk, Komáromi Benedek.

– Csütörtökön 18 órától imaóra lesz a gyülekezeti teremben.

– Péntek 17 órától kisifi, 18.30-kor pedig az istentiszteleti felolvasók bibliaórája az irodában.

– Jövő vasárnap 9.30-tól családi istentiszteletet is tartunk.

– Ugyancsak jövő vasárnap tartjuk az idei áldozati vasárnapunkat, melynek adományait a lelkészi hivatal felújítására gyűjtjük. Az erről szóló körlevelünket már kiküldtük minden családnak. Aki adományát utalni szeretné, kérjük, hogy a közlemény sorba írja majd be: ’Áldozati vasárnap 2019’.

– Már most hirdetjük, hogy húsvéti kézműves családi délutánunkat április 13-án, szombaton, du 3-tól tartjuk gyülekezeti termünkben.

3. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.

4. Egyéb

  • Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy ki-ki ellenőrizze, és ha hibát talál benne, bátran egészítse ki. 

5. Offertórium

– Az elmúlt vasárnapi perselypénze Farkasréten 17 100,- Ft, Kelenföldön pedig 64 640,- Ft volt. Mai adományainkkal a teológusképzést támogatjuk. Ne feledjük: „a jókedvű adakozót szereti Isten!”

A hét igéje: Jézus mondja: Ha a búzaszem nem esik a földbe, és nem hal meg, egymaga marad, de ha meghal, sokszoros termést hoz. (Jn 12,24)