Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.03.24. Hirdetés

Böjt 3. vasárnapja

1. Megemlékezés

– A feltámadás reménységével búcsúztunk testvérünktől Németh Gyuláné sz. Jávor Éva (†88)  (megeml.: 10.30 óra). Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg!

2. Alkalmaink

– Holnap 18.30 órakor női kör lesz a gyülekezeti teremben.

– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas bibliakör, 16 órától konfirmációs oktatás a gyülekezeti teremben.

– Szerdán 18 órakor folytatódik templomunkban böjti sorozatunk Passió – János szerint címmel. Igét hirdet lelkészünk, Gáncs Tamás.

– Jövő vasárnap szupplikáció lesz gyülekezetünkben Jakab Johanna végzős teológa igehirdetési szolgálatával.

– Az idei áldozati vasárnapunkat, két hét múlva, április 7-én tartjuk, az adományokat a lelkészi hivatalunk felújítására gyűjtjük. Jövő héten küldjük ki az erről szóló körlevelünket. Aki adományát utalni szeretné, kérjük, hogy a közlemény sorba írja majd be: ’Áldozati vasárnap 2019’.

3. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.

4. Egyéb

  • Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy ki-ki ellenőrizze, és bátran egészítse ki, amennyiben hibát talál benne. 

5. Offertórium

– Az elmúlt vasárnapi perselypénze Farkasréten 7 000,- Ft, Kelenföldön pedig 55 210,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket, a jövő heti perselypénzzel pedig a teológusképzést támogatjuk. Ne feledjük: „a jókedvű adakozót szereti az Isten!”

A hét igéje: Jézus mondja: Aki az eke szarvára teszi a kezét, és hátratekint, nem alkalmas az Isten országára.  (Lk 9,62)