Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.02.03. Hirdetés

Vízkereszt ünnepe utáni 4. vasárnap

1. Gyászhír

– Szomorú szívvel, de a feltámadásba vetett hittel hirdetjük, hogy 92 éves korában hazatért Teremtőjéhez Csordás Zoltánné Tóth Olga, Olgi néni, a 40-es évek végén Kelenföldön működött óvoda óvónénije. Temetésének időpontját még nem tudjuk. Legyen áldott Olgi néni emléke közöttünk és bennünk!

2. Alkalmaink

– Ma este 18 órakor folytatódik Ami a két nap előtt történt című négyrészes vesperasorozatunk Koczor Tamás ev. lelkész és a Fővárosi Protestáns Kántorátus szolgálatával.

– Kedden 10 órától nyugdíjas bibliakör, 16 órától konfirmációs oktatás, 19.30 órától apakör a gyülekezeti teremben, 18 órától pedig presbiteri ülés a tanácsteremben.

– Szerdán gyülekezetünk ad otthont a Budai Egyházmegye lelkészgyűlésének (LMK). Délután 16.45-től pedig folytatódik a bibliaiskola, melyen új sorozat keretében a Reformációi ábécé 95 tételben című kiadvány pontjai kerülnek megbeszélésre. Szeretettel hívjuk-várjuk az érdeklődőket!

– Csütörtökön 18 órától imaóra lesz a gyülekezeti teremben.

– Pénteken 16 órától tartjuk gyülekezeti gyermekfarsangunkat cserkészeink szervezésével a tanácsteremben, este 18.30 órától pedig Középkör a gyülekezeti teremben.

– Szombaton 16.30 órától lesz következő szeretetvendégségünk, melyen Dr. Kőszeghy Miklós, az EHE professzora A pártus Jézus – avagy mindenki magyar volt?! címmel tart előadást. Minden érdeklődőket szeretettel hívunk és várunk!

3. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk 2019-es gyülekezeti falinaptárunkat, 2019-es cserkésznaptárunkat, a Kelenföldi asztalok körül címmel megjelent könyvünket, a 2019-es bibliaolvasó útmutatót, az Evangélikus Élet legfrissebb számát és az egyéb kiadványokat.

4. Offertórium

– Az elmúlt vasárnapi perselypénze Farkasréten 19.820,- Ft, Kelenföldön pedig 71.725,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:

„Gyertek és lássátok Isten tetteit!Félelmetesek dolgai az emberek között.” (Zsolt 66,5)