Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.01.28. Hirdetés

Vízkereszt ünnepe utáni 3. vasárnap

1. Keresztelés

– A tegnapi napon megkereszteltük Wittinger Szilvia tizenéves kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt, szüleivel együtt!

2. Megemlékezés

– A feltámadás reménységével búcsúztunk Mega Dénesné sz.: Petőfi Magda (†93) és Ihrig Dénes (†88) presbiter testvérünktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg!

3. Alkalmaink

– Ma este 18 órakor kezdődik „Ami a két nap előtt történt” című négy részes vesperasorozatunk a samáriai asszony történetéről Koczor Tamás evangélikus lelkész és a Fővárosi Protestáns Kántorátus szolgálatával.

– Hétfő este 18.30-kor a női kör alkalma a gyülekezeti teremben.

– Kedden 10 órától nyugdíjas bibliakör, 16 órától konfirmációs oktatás, 19 órától szenior férfikör a gyülekezeti teremben.

– Szerdán 16.45-től folytatódik a bibliaiskola, melyen új sorozat keretében a Reformációi ábécé 95 tételben című kiadvány pontjai kerülnek megbeszélésre. Szeretettel hívjuk-várjuk az érdeklődőket!

– Pénteken 17 órakor lesz a kisifi alkalma.

– Jövő vasárnap 9.30 órakor családi istentiszteletet is tartunk.

– Már most hirdetjük, hogy február 5-én, 18 órakor tartjuk az idei első presbiteri ülésünket a tanácsteremben.

4. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk 2019-es gyülekezeti falinaptárunkat, 2019-es cserkésznaptárunkat, a Kelenföldi asztalok körül címmel megjelent könyvünket, a 2019-es Bibliaolvasó útmutatót, az Evangélikus Élet legfrissebb számát és az egyéb kiadványokat.

5. Offertórium

– Az elmúlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 8 800,- Ft, Kelenföldön pedig 45 320,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:

Jézus mondja: „Akkor eljönnek napkeletről és napnyugatról, északról és délről, és asztalhoz telepednek az Isten országában.”(Lk 13,29)