Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2019.01.20. Hirdetés

Vízkereszt ünnepe utáni 2. vasárnap

1. Megemlékezés – Temetés

– A feltámadás reménységével búcsúztunk Komár Kalmár József (†83) testvérünktől (megeml.:10.30!). Ihrig Dénes (†88) presbitertestvérünk temetése pedig január 24-én csütörtökön, 13.45 órakor lesz a farkasréti temetőben. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg!

2. Alkalmaink

– Az újbudai ökumenikus imahét holnap, hétfőn este 18 órakor kezdődik itt a templomunkban. Igét hirdet Molnár Sándor református lelkipásztor. Az alkalomról felvételt készít a DUNA TV, melyről összefoglaló a következő vasárnapi evangélikus magazinműsorban lesz látható. Érkezzünk pontosan és hívogassunk másokat is. A hét részletes programja szórólapon elvihető az iratterjesztésből.

– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas bibliakör, 16 órától konfirmáció a gyülekezeti teremben.

– Jövő szombaton presbiteri csendesnapot tartunk Fóton.

– Jövő vasárnaptól négyestés vesperasorozat lesz kelenföldi templomunkban: Koczor Tamás evangélikus lelkész a samáriai asszony történetének üzenetét bontja ki a vasárnap este 18 órai zsoltározó istentiszteletek keretében. Részletes szórólap az iratterjesztésben elérhető. Mindenkit szeretettel várunk!

– Az idei tavaszi gyülekezeti hétvégénket március 15–17. között tartjuk Balatonszárszón (márc. 15. ebéd – márc. 17. ebéd). Jelentkezni a kirakott íveken lehet, illetve a kelenfold@lutheran.hu címen. A 85 fős létszámkorlát miatt a jelentkezés sorrendjét vesszük figyelembe. Köszönjük a testvérek megértését!

3. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk 2019-es gyülekezeti falinaptárunkat, 2019-es cserkésznaptárunkat, a Kelenföldi asztalok körül címmel megjelent könyvünket, a 2019-es Bibliaolvasó útmutatót, az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványokat.

4. Offertórium

– Az elmúlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 10.700,- Ft, Kelenföldön pedig 54.995,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: A törvény Mózes által adatott, a kegyelem és az igazság Jézus Krisztus által jelent meg. (Jn 1,17)