Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2018.12.02. Hirdetés

2018. 12. 02. Ádvent 1. v.

1. Megemlékezés
– A múlt héten búcsúztunk Gida Andrásné sz: Beke Éva testvérünktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg! (Megeml: 10.30-kor)

2. Keresztelés
– Múlt vasárnap megkereszteltük Nádasi Letti és Bogár Panna kistestvéreinket. Isten áldása kísérje őket szeretteikkel együtt!

3. Alkalmaink
– Hétfő este 19 órakor a Fiatal felnőttek alkalma.
– Kedden 10 órától nyugdíjas Bibliaóra, du. 16. órától konfirmációi oktatás, 18 órakor munkatársi karácsony, 19 órától Szenior Férfi Kör, 19.30-tól Apakör.
– Szerdán kezdődik a Nekem az olyan ádvent tetszik című ádventi zenés sorozatunk a templomunkban, igét hirdet volt hatodévesünk: Czöndör István csővári lelkész. Szórólapok elvihetők az iratterjesztési asztalról.
– Csütörtök 18 órától imaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 17 órától Kisifi.
– Szombaton 15 órától svéd istentisztelet, 19.30-tól a Pax et bonum kórus ad hangversenyt templomunkban.
– Jövő vasárnap lesz idei ádventi jótékonysági vásárunk a 10.30-as istentiszteletünket követően a tanácsteremben a lakásifi szervezésében.

4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a Kelenföldi asztalok körül címmel megjelent új saját kiadású könyvünket, mely 3.500,- Ft-os áron kapható.
– Ajánljuk az Evangélikus Élet és a Credo folyóirat legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.

5. Offertórium
– A múlt vasárnap perselypénze Farkasréten 16.400,- Ft, Kelenföldön pedig 88.645,- Ft volt. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt.
– Köszönetet mondunk mindazoknak, akik már rendezték az idei, 2018-as évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki ezt esetleg még nem tette volna meg, az december 31-ig még pótolhatja (akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban). Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!

6. Egyéb
Új kezdeményezésként az új egyházi esztendőben szeretnénk „örökbe adni” vasárnaponként oltárunkat egy-egy olyan családnak, amely szívesen vállalná a virágdíszítést, ezzel is kifejezve gyülekezetünk iránti áldozatvállalását. Az iratterjesztési asztalon lévő ívre lehet feliratkozni, vagy ebbéli szándékunkat jelezhetjük a lelkészeknél, egyházfinál.

A hét igéje:
Királyod érkezik hozzád, aki igaz és diadalmas. (Zak 9,9)