Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2018. 10. 07. Hirdetés

2018. 10. 07. Szentháromság ünnepe u. 19. v.

1. Alkalmaink
– Holnap 19 órakor Férfikör a gyülekezeti teremben, melyen Dr. Csaba László testvérünk A bűnös kívánság és az eredendő bűn címmel tart bevezetőt.
– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas Bibliakör a gyülekezeti teremben, s vele párhuzamosan Kismamakör a hittanteremben. 16 órától konfirmációi előkészítő.
– Szerdán 16.45 órától Bibliaiskola a gyülekezeti teremben.
– Csütörtökön 19 órától a Nagyifi és az Egyetemi Gyülekezet Kapukód elnevezésű bibliatanulmány-sorozata ugyancsak a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 17 órakor Kisifi, 19 órakor pedig Középkör a gyülekezeti teremben, melyen Gáncs Péter nyugalmazott evangélikus püspök tart a magvető példázatáról bevezető előadást. Heti alkalmainkra minden érdeklődőt szeretettel hívunk-várunk!
– Már most hirdetjük, hogy Őszi Gyülekezeti Hétvégénket, két hét múlva, október 19–21. között tartjuk (feliratkozás, felajánlások, program). A Meghívó elvihető az iratterjesztésből.

2. Iratterjesztés
– Megjelent őszi gyülekezeti Hírlevelünk, melyet a héten minden családnak postáztunk. További példányok elvihetők az iratterjesztési asztalról.
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

3. Offertórium
– Az elmúlt vasárnap perselypénze Farkasréten 11.180,- Ft, Kelenföldön pedig 47.210,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Mindenki várakozva néz Rád, és Te idejében adsz nekik eledelt.
(Zsolt 145,15)