Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2018. 09. 16. Hirdetés

2018. 09. 16. Szentháromság ünnepe u. 16. v.

1. Megemlékezés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk Dr. Vadas Éva (†83) és Wittner Károly (†94) testvéreinktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg! (Megemlékezés: 10.30) Ezen a vasárnapon megemlékezünk Bakula Katalin (2012-ben hunyt el) testvérünkről és szüleiről is imádságban.
2. Keresztelés
– Az elmúlt vasárnap megkereszteltük Gombos Lilien kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt szeretteivel együtt!
3. Esküvő
– Múlt szombaton fogadtak templomunkban egymásnak örök hűséget Iván Noémi és Szadai Gergely valamint Osskó Eszter és Mörk Balázs testvéreink. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon!
4. Alkalmaink
– Holnap este 18.30-tól a Női Kör, 19 órakor a Férfikör (FÉK) tartja évkezdő alkalmát
– Kedden délelőtt 10 órától nyugdíjas Bibliakör lesz a gyülekezeti teremben, a hittanteremben és a templomkertben pedig a Kismamakör tartja évadkezdő alkalmát.
– Kedden 17 órakor kezdődik a konfirmációs felkészítés
– Szerdán 16.45-kor a Bibliaiskola lesz a gyülekezeti teremben
– Csütörtökön 19 órakor folytatódik a Kapukód elnevezésű bibliatanulmány-sorozat a nagyifi és az egyetemi gyülekezet tagjainak részvételével a gyülekezeti teremben
– Pénteken 17 órakor kisifi lesz
– Már most hirdetjük, hogy szeptember 25-én tartjuk a tanév első presbiteri gyűlését a tanácsteremben, ahol vendégünk lesz Hokker Zsolt esperes-helyettes, budafoki lelkész, a Budai LMK új elnöke
– Szintén már most hirdetjük, hogy őszi gyülekezeti hétvégénket október 19-21. között tartjuk. (Részletes programot hamarosan közzé tesszük!)
5. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
6. Offertórium
– Az elmúlt vasárnap perselypénze Farkasréten 10.330,- Ft, Kelenföldön pedig 58.135,,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!
A hét igéje:
Krisztus Jézus… megtörte a halál erejét, és az evangélium által világosságra hozta az elmúlhatatlan életet. (2Tim 1,10)