Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2018. július 22. Hirdetés

2018. július 22. Szentháromság ünnepe u. 8. v.

1. Megemlékezés
– A feltámadás reménységével kísértük el utolsó földi útjára Szepesfalvyné Bodócsó Eszter (†84) testvérüket (Megemlékezés: 10.30.). Ezen a vasárnapon (10.30) megemlékezünk Szepesfalvy Richárd testvérünkről, aki öt évvel ezelőtt tért haza Teremtőjéhez. Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg!

2. Keresztelés
– Az elmúlt vasárnap megkereszteltük Ludvig Laura kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt szeretteivel együtt!

3. Esküvő
– Tegnap fogadtak egymásnak örök hűséget templomunkban Dr. Bene Péter és Zombory Júlia valamint Kovács Gábor és Somodi Zita testvéreink. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon!

4. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órától nyugdíjas Bibliakör lesz a gyülekezeti teremben.
– Szerdától-vasárnapig Bükön lesz a 12. Szélrózsa Evangélikus Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó, melyre gyülekezetünkből is több család készül. Kérjük Isten gazdag áldást erre a találkozóra!

5. Iratterjesztés
– Akihez esetleg még nem jutott el Nyári Gyülekezeti Hírlevelünk, az bátran vigyen magával az iratterjesztésből! Ajánljuk az Ev. Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.

6. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely Farkasréten 14.320,- Ft, Kelenföldön pedig 43.650,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Éljetek úgy, mint a világosság gyermekei.
A világosság gyümölcse ugyanis
csupa jóság, igazság és egyenesség. (Ef 5,8–9)