Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. december 3. Hirdetés

2017. december 3. Ádvent 1. v.

1. Alkalmaink

– Heti alkalmainkat a szokott rendben tartjuk, részletek a hirdetőtáblákon, honlapunkon illetve Facebook-oldalunkon.
– Hétfőn 19 órától a Fiatal felnőttek alkalma a gyülekezeti teremben.
– Zsoltárok az Eljövendőről címmel szerdán 18 órától kezdődik az ádventi zenés sorozatunk templomunkban. Igét hirdet Győri János Sámuel pesterzsébeti lelkész. A program szórólapon elvihető az iratterjesztésből.
– Csütörtök 18 órától imaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 19 órától Középkör lesz a gyülekezeti teremben.
– Jövő vasárnap 15 órától svéd nyelvű istentisztelet is lesz templomunkban.

2. Egyéb
– Isten szól című bibliatörténeti kiállításunk jövő vasárnapig még megtekinthető tanácstermünkben, amelyről ma a Duna TV Evangélikus magazinműsorában is láthatunk híradást.
– A Jelölőbizottság előkészítette a 2018-as általános egyházi tisztújítást. A választási hirdetményt kifüggesztette, melynek nyomtatott verziója elvihető az iratterjesztésből. A jelöltekre az ajánlást jövő vasárnapig, december 10-ig lehet leadni az erre kihelyezett dobozokba (Klfd, Frét, Hiv.).
– Egyházközségünk szabályrendeletének megfelelően, szintén december 10-ig kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét. Kérjük, hogy ki-ki ellenőrizze a listát, és egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
– Köszönjük minden kedves testvérünknek, akik már rendezték a 2017-es évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki ezt esetleg még nem tette volna meg, az december 31-ig pótolhatja, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!

3. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet magazin számát, valamint megújult iratterjesztésünket, benne a 2018-as Bibliaolvasó Útmutatóval.

4. Offertórium
– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 12.300,- Ft, Kelenföldön pedig 118.460,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
Királyod érkezik hozzád, aki igaz és diadalmas. (Zak 9,9)