Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. november 26. Hirdetés

2017. november 26.                                           Szentháromság ü. u. u. v.

1.  Alkalmaink

– Heti alkalmainkat a szokott rendben tartjuk, részletek a hirdetőtáblákon, honlapunkon illetve Facebook-oldalunkon. 

– Kedden 18 órától presbiteri gyűlés lesz a tanácsteremben

– Pénteken 18 órától lakásifit tartunk a gyülekezeti teremben

– Szombaton ádventi kézműves délutánt tartunk a gyülekezeti teremben 15 órai kezdettel. 

– Jövő vasárnap, ádvent első vasárnapján fél 10-től családi istentiszteletet is tartunk, ami után ádventi jótékonysági vásár lesz a gyülekezeti teremben – az ifik szervezésében.

2. Egyéb

–  A Jelölőbizottság előkészítette a 2018-as általános egyházi tisztújítást. A szükséges választási hirdetményt kifüggesztette (ez az iratterjesztési asztalról is elvihető nyomtatott verzióban). A jelöltekre az ajánlást december 10-ig lehet leadni az erre kihelyezett dobozokba (Klfd, Frét, Hiv.). 

– Szeretnénk megköszönni minden kedves testvérünknek, akik már rendezték az idei, 2017-es évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki esetleg ezt még nem tette volna meg, az december 31-ig még pótolhatja, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!

3. Iratterjesztés

– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe az Evangélikus Élet magazin számát valamint megújult iratterjesztésünket benne a 2018-as Bibliaolvasó Útmutatóval.

4. Offertórium

– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 8.700,- Ft, Kelenföldön pedig 59.255,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Legyen derekatok felövezve, és lámpásotok meggyújtva. 

(Lk 12,35)