Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. október 29. Hirdetés

2017. október 29. Szentháromság ü. u. 20. v.

1. Alkalmaink
– Hirdetem, hogy heti alkalmainkat a szokott rendben tartjuk, részleteket megtaláljuk honlapunkon, illetve Facebook-oldalunkon.
– Holnap 19 órától a Fiatal felnőttek alkalma a gyülekezeti teremben.
– Reformáció ünnepén, kedden, 10.30 órakor templomunkban, este 18 órakor pedig a külső-kelenföldi református templomban tartunk közös reformációi istentiszteletet. Az esti istentiszteleten igét hirdet Dr. h.c. Molnár Sándor lelkipásztor, Miért éppen 95 tételt írt Luther? címmel pedig Dr. Blázy Árpád tart vetített képes előadást. Ezt követően pedig közös agapéra kerül sor.
– Ugyancsak kedden, 10-15 óra között a Papp László Budapest Sportarénában tartják a reformáció jubileumi emlékévének központi megemlékezését.
– November 1-én, a 15 órakor megemlékező istentisztelet lesz farkasréti templomunkban, melyen az előző egy évben elhunyt testvéreinkről emlékezünk meg újra imádságban.
– Csütörtök 18 órától imaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 18 órától lakásifi lesz a gyülekezeti teremben.
– Szombaton, délután 16.30-tól szeretetvendégség a tanácsteremben. Meghívott előadónk Dr. Reuss András professzor Melanchthon Fülöpről tart előadást.
– Jövő vasárnap családi istentiszteletet is tartunk 9.30-tól, amit jótékonysági, Márton napi bolhapiac követ a gyülekezeti teremben.
2. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk őszi gyülekezeti Hírlevelünket (postáztuk), az Evangélikus Élet legfrissebb számát, és az iratterjesztés kiadványait.
3. Offertórium
– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 8.100,- Ft, Kelenföldön pedig 54.585,- Ft volt. A mai adományainkkal, országos gyűjtés keretében a Biblia terjesztés ügyét támogatjuk. A Mindenható áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben. (Mik 6,8)