Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. október 22. Hirdetések

2017. október 22. Szentháromság ü. u. 19. v.

1. Temetés
– Az elmúlt héten búcsúztunk el Miklya Pál István (†91) testvérünktől (megeml. 10.30-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg.

2. Alkalmaink
– Ma, Kelenföldön a 10.30-as és az esti 18 órai istentiszteleten vendégünk lesz a tallinni Szent János templom kórusa Észtországból.
– Heti alkalmainkat szokott rendben lesznek, részletek a hirdetőtáblákon.
– Jövő héten, október 29-én, délelőtt csak 11(!) órakor lesz istentiszteletet, melyet a Duna TV közvetít. Igét hirdet: Fabiny Tamás püspök. (Kérjük a 10.50-es érkezést, és figyeljünk az óraátállításra!) Az esti vespera szokott időben, 18 órakor kezdődik.
– Október 31-én, kedden 10.30 órakor templomunkban, este 18 órakor pedig a Külső-református templomban tartunk közös reformációi istentiszteletet.
– November 1-én, a 15 órakor kezdődő istentiszteleten emlékezünk meg az előző egy évben előrement testvéreinkről farkasréti templomunkban.
– A halottak napjára való tekintettel urnatemetőnk október 28. és november 1. között reggel 8-19 óra között látogatható.
– November 4-én, délután fél 5-től szeretetvendégséget tartunk a tanácsteremben, meghívott előadónk: Dr. Reuss András professzor.

3. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk őszi gyülekezeti Hírlevelünket (postáztuk), az Evangélikus Élet legfrissebb számát, és az iratterjesztés kiadványait.

4. Offertórium
– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 12.200,- Ft, Kelenföldön pedig a gyülekezeti hétvége offertóriuma (p-v) összesen 183.250,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Jövő vasárnap országos gyűjtés keretében a Biblia terjesztésére gyűjtünk. A Mindenható áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
Gyógyíts meg, Uram, akkor meggyógyulok, szabadíts meg, akkor megszabadulok. (Jer 17,14)