Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. október 15. Hirdetés

2017. október 15. Szentháromság ü. u. 18. v.

1. Temetés
– Az elmúlt héten búcsúztunk el Zsák György (†84) és Egyed József Attila testvéreinktől (†47) (megeml. 10.30-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg.

2. Alkalmaink
– Ezen a hétvégén tartjuk Őszi Gyülekezeti Hétvégénket, ezért ma Kelenföldön csak egy istentiszteletet (10.30) tartunk, melyen egyben hálát adunk a 89. évvel ezelőtt felszentelt templomunkért.
– Az istentisztelet után terített asztalok mellett közös reformációi ebédre várjuk a feliratkozott (121) testvéreket. Az ebéd ingyenes, de adományokat örömmel fogadunk!
– Heti alkalmainkat szokott rendben lesznek, részletek a hirdetőtáblákon.
– Hétfőn 18.30-tól a Női kör tartja soron következő alkalmát.
– Pénteken 19 órakor Középkör lesz a gyülekezeti teremben. Témánk az Énekek Éneke című bibliai könyv. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
– Jövő vasárnap, az esti istentiszteleten (18 órakor) vendégünk lesz a tallinni Szent János templom kórusa Észtországból.
– Két hét múlva, október 29-én csak 11(!) órakor lesz istentiszteletet, melyet a Duna TV közvetít. Igét hirdet: Fabiny Tamás püspök. (Kérjük a 10.50-es érkezést + óraátállításra is figyeljünk!)

3. Egyéb
– Klimentné Ferenczy Andrea esztergomi lelkésznő köszöntése.

4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk őszi gyülekezeti Hírlevelünket (postáztuk), az Evangélikus Élet legfrissebb számát, és az iratterjesztés kiadványait.

5. Offertórium
– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 11.700.- Ft, Kelenföldön pedig 48.090.- Ft volt. A mai adományainkkal országos gyűjtés keretében a szórvány gyülekezeteket támogatjuk. A Mindenható áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
Mindenki várakozva néz Rád, és Te idejében adsz nekik eledelt. (Zsolt 145,15)