Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. április 12–16. Hirdetés

2017. április 12–16. Nagyhét–Húsvét

1. Megemlékezés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk Pusztai Aladárné sz. Sáránszky Zsuzsanna (†89) testvérünktől (megeml.: 10.30). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg.
2. Alkalmaink
– Nagycsütörtökön 18 órakor, Nagypénteken 10.30 órakor és este 18 órakor, Farkasréten pedig 9 órakor tartunk istentiszteletet. Nagypénteken este ének- és zenekarunk előadja a J. S. Bach kéziratai között fennmaradt, ismeretlen szerzőségű Lukács passiót.
– Húsvét ünnepén a szokott rend szerint lesznek megtartva istentiszteleteink, s a 10.30-as istentisztelettel párhuzamosan gyermek-istentisztelet is lesz, gyülekezés a templomban.
– Húsvéthétfőn 8 órakor, 10.30-kor és Farkasréten 9 órakor tartunk istentiszteletet. Hagyományainknak megfelelően hétfőn a 10.30-as istentiszteletünkön örömzenélés lesz. Alkalmi ének és zenekarunk Händel: Halleluja a Saul oratóriumából című kórusművet adja elő (gyülekezés 9.30-tól a karzaton). Délután 15 órától pedig finn nyelvű istentisztelet is lesz a tanácsteremben.
– Jövő szerdán 16.45 órakor folytatódik a Bibliaiskola.
– Egy hét múlva, április 21–23. között Reformáció anno címmel tartjuk az idei tavaszi gyülekezeti hétvégénket Balatonszárszón.
– Április 25-én, kedden 18 órakor képviselő-testületi ülés lesz a tanácsteremben. A gyűlésen választást is tartunk, a Jelölőbizottságba keresünk tagokat. Jelöléseket a kihelyezett papírdobozokba várunk, mely az iratterjesztési asztalon található.
3. Iratterjesztés
– Reméljük, minden kedves testvérünk megkapta húsvéti Hírlevelünket! Aki esetleg nem, ill. szeretne belőle másoknak is juttatni, azt kérjük, bátran vigyen magával az iratterjesztési asztalról. Az Ev. Élet legújabb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
4. Egyéb
– Felhívjuk a figyelmet az adó 1%-ára, amelyről részleteket és a technikai számokat az iratterjesztési asztalon találunk.
– E helyről is áldott, békés Húsvétot kívánunk minden kedves testvérünknek!
5. Offertórium
– Köszönetet mondunk az elmúlt vasárnap offertóriumaiért, amely Farkasréten 8.800,- Ft, Kelenföldön pedig 76.995,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!

Húsvét igéje: Halott voltam, de íme, élek örökkön-örökké,
és nálam vannak a halál és pokol kulcsai. (Jel 1,18)