Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. április 2. Hirdetés

2017. április 2. Böjt 5. v.
1. Megemlékezés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk Falvay Géza (†95) testvérünktől (megeml.: 10.30). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg.
2. Alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva:
– Hétfőn 10 órakor Nyugdíjas bibliaóra, este 19 órától Fiatal felnőttek (FIFA) filmklub-összejövetele, melyen folytatódik a Bergman-sorozat.
– Kedden délután 16.45 órakor konfirmációi oktatás.
– Szerdán 15 órától a Budai Egyházmegye lelkészűlése (LMK) a tanácsteremben. Ezen többek között Blázy Árpád A reformáció kezdetei Budán címmel tart vetítettképes előadást, mely nyitott lesz mások előtt is.
– Este 18 órától pedig folytatódik templomunkban a zenés ökumenikus böjti sorozatunk Árulások címmel, melyen D. Szebik Imre ny. ev. püspök hirdeti majd Isten igéjét. Elhangzik továbbá Haydn A Megváltó hét szava a Keresztfán című műve. Utána 19 órától Nagyifi a hittanteremben.
– Csütörtökön 18 órától imaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 16 órától húsvéti kézműves délután lesz gyermekeknek a gyülekezeti teremben, 18 órától pedig a Lakásifi tartja soron következő alkalmát.
– Szombaton a 18 órától kezdődő finn Isten-tiszteleten részt vesz a hazánkba látogató Kari Makinen finn ev. érsek is.
– Jövő vasárnap, Virágvasárnapon a 10.30-as Isten-tisztelet a gyermekek bevonulásával kezdődik. Kérjük a kedves szülőket, hogy gyermekeikkel 10.15-re érkezzenek!
3. Iratterjesztés
– Az Ev. Élet legújabb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
4. Egyéb
– Felhívjuk a figyelmet az adó 1%-ára, amelyről részleteket és a technikai számokat az iratterjesztési asztalon találunk.
5. Offertórium
– Köszönetet mondunk az elmúlt vasárnap offertóriumaiért, amely Farkasréten 10.550,- Ft, Kelenföldön pedig 40.430,- Ft volt. A mai vasárnap offertóriumát az országos Gyülekezeti segélyre (GAS) gyűjtjük. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Az Emberfia nem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és életét adja váltságul sokakért. (Mt 20,28)