Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. január 8. Hirdetés

2017. január 8. Vízkereszt ü. u. 1. v.

1. Temetés:
– Az elmúlt héten kísértük utolsó földi útjára D. Dr. Prőhle Károlyné sz. Ajtony Ilma (†90) testvérünket (Megemlékezés fél 11-kor). Boldogok, akik az Úrban haltak meg!

2. Alkalmaink
– Holnap 10 órakor Nyugdíjas bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Kedden délelőtt 10 órakor Kismamakör lesz, 16.45 órakor konfirmációi oktatás
– Szerdán 16.45-től folytatódik a Biblia-iskola a gyülekezeti teremben, 19 órától Nagyifi lesz a hittanteremben.
– Pénteken 16 órától a Kisifi tartja alkalmát ugyanott.
– Szintén pénteken 19 órától a Középkör tartja meg soron következő alkalmát, ahol vendégünk lesz Urr Ipoly plébános, aki „Az Ágostai Hitvallás a római katolikus dogmatika tükrében címmel tart bevezető előadást. Minden középköröst és minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk a gyülekezeti terembe.
– Már most hirdetjük, hogy január 16–20. között lesz idén az ökumenikus imahét Újbudán, melyhez gyülekezetünk is csatlakozik – házigazdaként január 16-án este 18 órakor templomunkban lesz a nyitóalkalom.

3. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legújabb számát, a 2017-es gyülekezeti, gyermekrajzos naptárunkat (600,- Ft), az Útmutatót, Evangélikus Naptárt, a Botta István életéről szóló könyvünket, és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Offertórium
– Hálát adunk az elmúlt heti (Óév, Újév) offertóriumért, mely Kelenföldön 52.875,- Ft volt. A mai országosan elrendelt offertóriumot templomépítésre és renoválásra gyűjtjük. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. (Róm 8,14)