Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. december 18. Hirdetés

2016. december 18. Ádvent 4. v.

1. Megemlékezés
10 évvel ezelőtt kísértük el utolsó földi útjára Giczi Ferencné sz.: Kópiás Magdolna és Sebő Károly Csaba (†65) testvéreinket (megeml.: fél 11-kor).

2. Alkalmaink
– A mai napon 16 órától a Láthatatlan Színház tartja Ádvent csendje című előadását a gyülekezeti teremben.
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig a FIFA karácsonyi alkalmára kerül sor a gyülekezeti teremben.
– Kedden 16.45-től konfirmációi előkészítő lesz a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 18 órától az ádventi zenés sorozat záró alkalma lesz. Részletek a hirdetőtáblákon és a kijáratnál elvihető szórólapokon. Este 19 órától lesz a Bibliaiskola karácsonyi alkalma, valamint az IFI-karácsony is.
– Karácsonyi ünnepi istentiszteleti rendünket megtalálhatjuk: a hirdetőtábláinkon, a Hírlevelünkben, honlapunkon és Facebook oldalunkon is.

3. Egyéb
– A tanácsteremben megnézhetjük hittanosaink sok-sok rajzát, amelyet a naptárba készítettek.

4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk ádventi-karácsonyi Hírlevelünket (nem postázzuk), az A TE IGÉD IGAZSÁG – Botta István lelkész szolgáló élete és munkássága című könyvünket, kelenföldi gyülekezeti naptárunkat (gyermekrajzos, 600.- Ft), az Evangélikus Élet krónikaszámát, a 2017-es Bibliaolvasó Útmutatót, és egyéb kiadványainkat.

5. Offertórium
– A múlt vasárnapi istentiszteletek offertóriuma Farkasréten 9.100, – Ft, Kelenföldön pedig 17.485,- Ft volt. A mai adományainkkal a gyülekezet céljait támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat!
– Szeretnénk megköszönni minden kedves testvérünknek, akik már rendezték az idei, 2016-os évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki esetleg még nem tette volna meg, az december 31-ig még pótolhatja, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!
A hét igéje:
Megjelent a mi üdvözítő Istenünk jósága és emberszeretete (Tit 3,4)