Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. december 11. Hirdetés

2016. december 11. Ádvent 3. v.
1. Keresztelés
– Múlt vasárnap megkereszteltük Komjáthy Lóránt kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt testvérünket és szeretteit!
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben, este 19 órától a Férfikör alkalma lesz a gyülekezeti teremben és a Női kör alkalma a lelkészi hivatalban. Az aktuális olvasnivaló az iratterjesztési asztalról elvihető.
– Kedden 10 órától Kismamakör, 16.45-től konfirmációi előkészítő lesz a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig a Szenior Férfi Kör ugyanott.
– Szerdán szeretettel hívjuk gyülekezetünk tagjait az A TE IGÉD IGAZSÁG – Botta István lelkész szolgáló élete és munkássága című könyv ünnepélyes bemutatására a gyülekezet tanácstermébe. Az ünnepi alkalmat megnyitja dr. Fabiny Tamás püspök, a könyvet bemutatja Thurnay Béla szerkesztő. Ezt követően 18 órai kezdettel folytatódik az ádventi zenés sorozat. Részletek a hirdetőtáblákon és a kijáratnál elvihető szórólapokon. Este 19 órától munkatársi karácsony lesz a tanácsteremben.
– Pénteken 16 órától a Kisifjúság alkalma a gyülekezeti teremben, 16.30-tól a karácsonyi műsor próbája a templomban, a főpróba padig szombaton 10 órától.
– Szombaton este 18 órakor az Inferno Minor ad hangversenyt templomunkban. A belépés díjtalan, de az együttes adománygyűjtést hirdetett meg, kapcsolódva gyülekezetünk karácsonyi jótékonysági vásárának gyűjtéséhez.
– Jövő vasárnap a fél 11-kor kezdődő istentiszteleten tartjuk a gyermekek idei „karácsonyváró” műsorát.
– Szintén jövő vasárnap 16 órától a Láthatatlan Színház tartja Ádvent csendje című előadását a gyülekezeti teremben.
3. Egyéb
– Rakjuk össze! – összefogás az új hittanteremért és konyháért (szórólapon-kf).
4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet magazinszámát, a 2017-es Bibliaolvasó Útmutatót, és egyéb kiadványainkat.
5. Offertórium
– A múlt vasárnapi istentiszteletek offertóriuma Farkasréten 25.100,- Ft, Kelenföldön pedig 70.865,- Ft volt. A mai adományainkkal a gyülekezet céljait támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!
– Szeretnénk megköszönni minden kedves testvérünknek, akik már rendezték az idei, 2016-os évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki esetleg még nem tette volna meg, az december 31-ig még pótolhatja, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban az irodavezető-pénztárosnál. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!
A hét igéje: Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Az Úr jön hatalommal. (Ézs 40,3.10)