Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. május 29. Hirdetés

2016. május 29. Szentháromság ü. u. 1. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Szenti Dániel kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt kistestvérünket és szeretteit!
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Kedden 16.45 órától a konfirmanduskör alkalma a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben.
– Csütörtökön 18 órától(!) imaközösség lesz a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 16 órától Kisifi a gyülekezeti teremben, 18.30-tól az Istentiszteleti felolvasók (IFA) alkalma az irodában.
– Szombaton a felnőtt fiatalok (FIFA) Tatára kirándulnak.
– A korábbi évekhez hasonlóan június első szombatján ismét lesz Orgonaünnep templomunkban. Ezúttal Gárdonyi Zsolt, az idén 70. születésnapját ünneplő orgonista-zeneszerző ad hangversenyt.  Műsorán nem csak édesapjának, a 110 éve született Gárdonyi Zoltánnak műveit hallhatjuk, hanem saját szerzeményeit is megismerhetjük.
Többen emlékezhetnek rá, hogy a Gárdonyi-család több szálon is a kelenföldi evangélikus gyülekezethez kötődött: Gárdonyi Zoltán szoros barátságban volt Sulyok Imrével, aki több orgona- illetve kórusművét is bemutatta.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a különleges hangversenyre, június 4-én 18 órakor! Szórólapok a kijáratnál elvihetők.
– Jövő vasárnap 9.30-tól tanévzáró családi istentiszteletet is tartunk
– Nyári napközis táborunkat június 20–24. között tartjuk. Jelentkezési határidő: június 5. A jelentkezési ív megtalálható az iratterjesztési asztalon, de lehet a hivatalon, vagy a lelkészeken keresztül, vagy e-mailben is jelentkezni: kelenfold@lutheran.hu címen.
3. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe az Evangélikus Élet magazinszámát és egyéb kiadványainkat.
4. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnap a misszió ügyére gyűjtött offertóriumért, amely Farkasréten 10.800,- Ft, Kelenföldön pedig 25.430,- Ft volt. Jövő vasárnap gyógykezeltetés címén országos gyűjtés lesz. A mai adományaikkal gyülekezetünket támogatjuk. A Mindenható áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Jézus Krisztus mondja: Aki titeket hallgat, engem hallgat, és aki titeket elutasít, engem utasít el.(Lk 10,16)