Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. április 17. Hirdetés

2016. április 17. Húsvét ü. u. 3. v.

1. Temetés
A elmúlt héten kísértük utolsó földi útjára dr. Kiss Ernő (†66) testvérünket (megeml. fél 11-kor), valamint megemlékezünk az egy éve elhunyt Szentpétery Csaba (†84) testvérünkről (megeml. fél 11-kor). „Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg”.
2. Alkalmaink
– Hétközi alkalmaink szokott rendben lesznek megtartva.
– Hétfőn 18:30 órakor női kört tartunk a gyülekezeti teremben. Az olvasnivaló az iratterjesztési asztalon található.
– Kedden 18 órakor képviselő-testületi ülést tartunk a tanácsteremben.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben. 19 órakor nagyifit tartunk a hittanteremben
– Pénteken 16 órától a Kisifi összejövetele lesz a gyülekezeti teremben.
– Két hét múlva, május első vasárnapján gyülekeztünk ad helyet az országos rendezésű 3. templomkert családi piknik és piac-nak. Ezért ezen a vasárnapon, Kelenföldön csak egy istentiszteletet tartunk, ami kivételesen 10.00(!) órakor kezdődik majd templomunkban. Igét hirdet Fabiny Tamás püspök úr. További részletek és információk a hirdetőtáblákon, a Facebookon és a húsvéti Hírlevelünkben. A testvérek rugalmas hozzá- és melléállását e szép programhoz már most kérjük, és előre köszönjük!
3. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb magazinszámát és egyéb kiadványainkat.
4. Egyéb
– Idén is felhívjuk adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk templomépítő alapítványára! A technikai számokat elvihető szórólapon megtaláljuk az iratterjesztési asztalon (mindkét szám a színes szórólapon van!).
5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely Farkasréten 12.700- Ft, Kelenföldön és Balatonszárszón együtt pedig pedig 48.595,- Ft volt. A jövő vasárnapi, országosan elrendelt offertóriumot az egyház zenei szolgálatra gyűjtjük és továbbítjuk majd. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

Húsvét igéje: Jézus mondja: Ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre. (2Kor 5,17)