Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. április 10. Hirdetés

2016. április 10. Húsvét ü. u. 2. v.

1. Alkalmaink

– Minden az asztalnál dől el – asztal-közösség-építés címmel ezen a hétvégén tartjuk tavaszi gyülekezeti hétvégénket Balatonszárszón közel 120 résztvevővel, ma 10 órakor úrvacsorás istentisztelettel zárul.
– Hétközi alkalmaink szokott rendben lesznek megtartva.
– Hétfőn este 19 órától a Férfi klub (FÉK) tartja következő alkalmát a gyülekezeti teremben, melyen Dr. Szentpétery Péter lesz vendégünk a teológiáról, aki a monoteista vallások egymáshoz való viszonyáról tart bevezető előadást.
– Kedden 10 órakor Kismamakör lesz a gyülekezeti teremben, az olvasnivalót el lehet vinni az iratterjesztési asztalról.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 19 órától a Középkör tartja soron következő alkalmát, ahol János második levelével foglalkozunk részletesen
– Április 19-én kedden 18 órakor képviselő-testületi gyűlést tartunk a tanácsteremben
– Már most hirdetjük, hogy május első vasárnapján gyülekeztünk ad helyet az országos rendezésű 3. templomkert családi piknik és piac-nak. Ezért ezen a vasárnapon, Kelenföldön csak egy istentiszteletet tartunk, ami kivételesen 10.00(!) órakor kezdődik majd templomunkban. Igét hirdet Fabiny Tamás püspök úr. További részletek és információk a hirdetőtáblákon, a Facebookon és a húsvéti Hírlevelünkben. A testvérek rugalmas hozzá- és melléállását e szép programhoz már most kérjük és előre köszönjük!
2. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb krónikaszámát és egyéb kiadványainkat.
3. Egyéb
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk templomépítő alapítványára! A technikai számokat elvihető szórólapon megtaláljuk az iratterjesztési asztalon (mindkét szám a színes szórólapon van!)
4. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnapi offertóriumért, mely Farkasréten 14.300,- Ft, Kelenföldön pedig 41.630,- Ft volt, továbbá az idei áldozati vasárnapra eddig beérkezett adományokért, melyre eddig Farkasréten és Kelenföldön együttesen 2.085.870.,- Ft érkezett. Természetesen még van lehetőség a továbbiakban is adakozni az idei áldozati vasárnap céljaira. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

Húsvét igéje: Jézus mondja: Én vagyok a jó pásztor. Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik. (Jn 10,27-28)