Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. április 3. Hirdetés

2016. április 3. Húsvét ü. u. 1. v.
1. Keresztelés
– A héten megkereszteltük Patrick Buania Djungu-Sungu kistestvérünket. Isten áldása legyen a megkeresztelt gyermeken és szerettein!
2. Alkalmaink
– Hétközi alkalmaink szokott rendben lesznek megtartva.
– Hétfőn este 19 órakor lesz a fiatal felnőttek (FIFA) soron következő alkalma a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben. 19 órától nagyifi lesz a hittanteremben.
– Csütörtökön 19 órától imaközösség ugyancsak.
– Jövő hétvégén tartjuk Minden az asztalnál dől el – asztal-közösség-építés címmel a tavaszi gyülekezeti hétvégét Balatonszárszón. A helyi istentiszteletek a szokott rendben lesznek megtartva.
– Árpilis 12-én, kedden délelőtt 10 órakor kismamakör lesz, az olvasnivaló az iratterjesztési asztalon található.
– Már most hirdetjük, hogy május első vasárnapján gyülekeztünk ad helyet az országos rendezésű 3. templomkert családi piknik és piac-nak. Ezért ezen a vasárnapon, Kelenföldön csak egy istentiszteletet tartunk, ami kivételesen 10.00(!) órakor kezdődik majd templomunkban. További részletek és információk a hirdetőtáblákon, a Facebookon és a húsvéti Hírlevelünkben. A testvérek rugalmas hozzá- és melléállását e szép programhoz már most kérjük és előre is köszönjük!
3. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb magazin számát és egyéb kiadványainkat.
4. Offertórium
– Köszönetet mondunk a nagyheti-húsvéti offertóriumért, mely Farkasréten 40.660,- Ft, Kelenföldön pedig 276.465,- Ft volt, továbbá az idei áldozati vasárnapra eddig beérkezett adományokért, melyre eddig Farkasréten és Kelenföldön együttesen 2.064.870,- Ft érkezett. Természetesen még van lehetőség a továbbiakban is adakozni az idei áldozati vasárnap céljaira. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

Húsvét igéje: Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki nagy irgalmából újjászült minket Jézus Krisztusnak a halottak közül való feltámadása által élő reménységre. (1Pt 1,3)