Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. március 13. Hirdetés

2016. március 13. Böjt 5. v.

1. Alkalmaink:
– Szerdán 18 órakor Mennyei szózatok – egykor és ma címmel folytatódik böjti sorozatunk tanácstermünkben, melynek részletes programja elvihető az iratterjesztésből. Ezen a héten Schermann Gábor, tatabányai lelkész lesz a vendégünk. Hívogassunk másokat is!
– Pénteken 16 órától Húsvéti kézműves délutánt tartunk gyermekeinknek a gyülekezeti teremben.
– Jövő vasárnap virágvasárnap, hagyományaiknak megfelelően, a gyermekek bevonulásával kezdjük el ünnepi, fél 11-es istentiszteletünket. Kérjük a szülőket, hogy gyermekeikkel együtt 10.20-tól gyülekezzenek a kijáratnál. Az ünnepi istentiszteleti rendet, nagyheti-húsvéti alkalmainkat megtalálhatjuk hirdetőtábláinkon, honlapunkon, Facebook oldalunkon, valamint Hírlevelünk legfrissebb számában, melyet minden családnak kipostáztunk a pénteki napon
– Már most hirdetjük, hogy április 1-én, 18 órakor egyházmegyei ifjúsági találkozót tartunk a gyülekezeti teremben
– Szintén már most hirdetjük, hogy április 8. és 10. között tavaszi gyülekezeti hétvégét tartunk Minden az asztalnál dől el – asztal-közösség-építés címmel. A résztvevőknek a részletes programot a tudnivalókkal együtt a héten küldjük.

2. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet krónikaszámát (100,- Ft), és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

3. Egyéb:
– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy aki teheti, ellenőrizze a listát, egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
– hétvégén vendégünk (volt) a sepsiszentgyörgyi gyülekezet küldöttsége

4. Offertórium:
– Hálát adunk az elmúlt vasárnap offertóriumáért, az idei áldozati vasárnapra eddig beérkezett adományokért, mely (pénteki állás szerint) Farkasréten és Kelenföldön együttesen 1.670.000,- Ft volt, de természetesen még van lehetőség a továbbiakban is az áldozati vasárnap céljaira adakozni. A mai vasárnap offertóriumát az országos Gyülekezeti segélyre (GAS) gyűjtjük. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Az Emberfia nem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és életét adja váltságul sokakért. (Mt 20,28)