Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. március 6. Hirdetés

2016. március 6. Böjt 4. v.

1. Temetés:
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el Eke Éva (†68), Dr. Balázs Sándor (†91) és Roska János (†91) testvéreinktől. (Megemlékezés 10.30-kor). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).

2. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk, melynek keretén belül bekapcsolódunk az idei Női világimanap programjába. Este 19 órakor lesz a fiatal felnőttek (FIFA) soron következő alkalma, melyen Bonhoeffer életét bemutató film lesz a témánk.
– Kedden 10 órakor Kismamakör lesz a gyülekezeti teremben, az olvasnivalót el lehet vinni az iratterjesztési asztalról. Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás a gyülekezeti teremben, 18 órától presbiteri ülés a tanácsteremben.
– Szerdán 18 órakor Mennyei szózatok – egykor és ma címmel folytatódik böjti sorozatunk tanácstermünkben, melynek részletes programja elvihető az iratterjesztésből. Ezen a héten Bence Áron, alberti beosztott lelkész lesz a vendégünk. Hívogassunk másokat is!
– Szintén szerdán 19 órától nagyifi lesz a hittanteremben
– Pénteken 16 órától Kisifi lesz a gyülekezeti teremben, 19 órától a Középkör tartja soron következő együttlétét – ugyanott.
– Már most hirdetjük, hogy március 18-án, pénteken délután 4 órától húsvéti kézműves délután lesz a gyülekezeti teremben.

3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet magazinszámát (450,- Ft), és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Egyéb:
– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy aki teheti, ellenőrizze a listát, egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
– Ma tartjuk az idei áldozati vasárnapot. Az adományokat előre köszönjük.
– A női kör következő alkalmának olvasnivalója az iratterjesztési asztalon található.

5. Offertórium:
– Köszönetet mondunk az elmúlt vasárnap az Evangélikus Hittudományi Egyetemen folyó oktatásra gyűjtött offertóriumot, amely Farkasréten 17.920,- Ft, Kelenföldön pedig 57.675,- Ft volt. A mai vasárnap offertóriumával gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Ha a búzaszem nem esik a földbe, és nem hal meg, egymaga marad, de ha meghal, sokszoros termést hoz. (Jn 12,24)