Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. január 17. Hirdetés

2016. január 17. Vízkereszt ü. u. utolsó v.

1. Alkalmaink
– Holnap 10 órakor Nyugdíjas bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben. Este 18 órától lesz az ökumenikus imahét kerületi nyitóalkalma templomunkban. Igét hirdet: Faragó Dávid református lelkipásztor. 19 órától tarja a Nőikör következő alkalmát.
– Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás.
– Pénteken 16 órától a Kisifi tartja alkalmát a gyülekezeti teremben. Este 18 órakor Gáncs Tamás hirdeti Isten Igéjét az ökumenikus imahét keretében a Szent Imre plébánián (Himfy utca 9.).
– Szombaton 18 órakor lesz az ökumenikus imahét kerületi záró alkalma farkasréti templomunkban. Igét hirdet: Bakos Zsolt római katolikus káplán. Az imahét részletes programja az iratterjesztési asztalról szórólap formájában elvihető.
– Már most hirdetjük, hogy január 31-én, vasárnap 18 órakor az ünnepi vespera, és a régi énekestársak találkozójának keretében adunk hálát Istennek azért, hogy a Fővárosi Protestáns Kántorátus húsz éve óta végezi szolgálatát.

2. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet megújult hírlevél számát Krónika címmel (100,- Ft), a 2016-os gyülekezeti naptárunkat (990,- Ft), az Útmutatót, Evangélikus Naptárt és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

3. Offertórium
– Hálát adunk az elmúlt heten templomépítésre és renoválásra gyűjtött országos offertóriumért, amely Farkasréten 7.110,- Ft, Kelenföldön pedig 31.910,- Ft volt. A mai offertóriummal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Fölötted ott ragyog az Úr, dicsősége meglátszik rajtad. (Ézs 60,2)