Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. december 20. Hirdetés

2015. december 20. Ádvent 4. v.

1. Temetés
– Az elmúlt héten búcsúztunk Metzlerné Bíró Mária (†57), Polonyi Györgyné szül.: Csáki Anna (megeml. 8-kor) és Lévay Lajosné szül.: Molnár Mária (†78) (megeml. 10:30-kor) testvéreinktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig a Felnőtt Ifjak (FIFA) karácsonyi alkalma ugyanitt.
– Ünnepi istentiszteleti rendünket megtaláljuk karácsonyi Hírlevelünkben.
– Karácsony ünnepén, 25-én a 10.30-as istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentisztelet is lesz. Kérjük a szülőket, hogy a templomba érkezzenek gyermekeikkel.

3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb duplaszámát, ádventi-karácsonyi Hírlevelünket, a 2016-os évi gyülekezeti falinaptárunkat (A3-as méretben – 990,- Ft-os áron kapható), a 2016-os évi Bibliaolvasó Útmutatót és egyéb kiadványainkat. (KF – ádventi vásárból maradt ajándékok…)

4. Offertórium
– Az elmúlt vasárnapi offertóriuma Farkasréten 18.900,- Ft, Kelenföldön 55.620,- Ft volt. A háromrészes zenés ádventi sorozat perselypénze, mely a gyermekek karácsonyára lett meghirdetve, összesen 30.080 Ft volt. Hálásan köszönjük! A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Az esztendő végéhez közeledve köszönetet mondunk azon Testvéreinknek, akik ebben az évben is támogatták gyülekezetünket egyházfenntartással. Akik ezt még nem tették meg, még megtehetik az előttünk álló közel két hétben. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Megjelent a mi üdvözítő Istenünk jósága és emberszeretete (Tit 3,4)