Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. december 6. Hirdetés

2015. december 6. Ádvent 2. v.

1. Temetés
– Dr. Tróznay Tibor (†68) testvérünk búcsúztatása december 11-én, most pénteken 15.30 órakor lesz templomunkban. Metzlerné Bíró Mária (†57) testvérünk temetése pedig december 14-én, jövő hétfőn 13.45kor Farkasréten. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!
2. Alkalmaink
– Ma, a családi istentisztelet után ádventi jótékonysági vásár lesz a gyülekezeti teremben, délután 15 órától pedig svéd nyelvű istentisztelet is lesz templomunkban.
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig a Felnőtt Ifjak (FIFA) alkalmán a Csend című Igmar Bergman film lesz a témánk.
– Kedden 10 órakor Kismamakör lesz a gyülekezeti teremben, az olvasnivalót el lehet vinni az iratterjesztési asztalról. Délután 17 órakor konfirmációi oktatás a gyülekezeti teremben. 19 órától a Szenior Férfi Kör tartja soron következő alkalmát.
– Szerdán 18 órakor folytatódik a zenés Ádventi sorozatunk a templomban Mennyből az angyalok címmel, melyen Kondorosyné Alexandrova Marianna hirdeti közöttünk Isten igéjét. Közreműködik trombitán: Szalkay Dávid. A sorozat offertóriumát a gyermekek karácsonyára hirdetjük meg.
– Csütörtökön 18.30-tól a Láthatatlan Színház tartja Ádvent csendje című előadását a gyülekezeti teremben. Az előadásra jelentkezni lehet még kedd éjfélig a lelkészi hivatalon keresztül, vagy emailben kelenfold@lutheran.hu-n.
– Pénteken 16 órától a kisifjúság alkalma lesz a gyülekezeti teremben.
– Ugyancsak pénteken este 18 órakor pedig Farkasréten márványtábla-avatásra kerül sor.
3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2016-os évi gyülekezeti falinaptárunkat (A3-as méretben – 990,- Ft-os áron kapható), a 2016-os évi Bibliaolvasó Útmutatót és egyéb kiadványainkat.
4. Offertórium
– Az elmúlt vasárnapi offertórium Farkasréten 11.850,- Ft, Kelenföldön pedig 46.515,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7) A hét igéje: Egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok. (Lk 21,28)