Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. augusztus 23. Hirdetés

2015. augusztus 23. Szentháromság ünnepe u. 12. v.

1. Esketés
– A tegnapi napon, templomunkban fogadtak egymásnak Isten előtt örök hűséget Gombkötő Beáta és Federico Sciotti testvéreink. Isten áldása kísérje őket a közös életúton!

2. Temetés
– Az elmúlt héten kísértük utolsó földi útjára Szmodics Józsefné sz.: Szebegyinszky Zsuzsanna (†87) testvérünket (megeml.: 10.30). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg.

3. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Keddtől-csütörtökig lelkészkonferencia lesz Piliscsabán az Északi Evangélikus Egyházkerület szervezésében lelkészeink részvételével
– Csütörtökön a katechetikai bizottság 18 órától, pénteken a családi istentiszteletet előkészítő csapat 17 órától tarja tanévkezdő alkalmát
– Szombaton 16 órától templomunkban Dr. Fabiny Tamás püspök lelkésszé avatja Bence Áront. Az ordinációra és az azt követő szeretetvendégségre szeretettel hívjuk és várjuk a gyülekezetet. Az ünnepi alkalom offertóriumát a tervezett Kelenföldi Evangélikus Fügefa Óvoda előkészületi munkáira hirdetjük meg.

4. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb dupla számát és egyéb kiadványainkat.

5. Offertórium
– Az elmúlt hét offertóriuma Farkasréten 10.250,- Ft, Kelenföldön pedig 30.680,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: A megrepedt nádszálat nem töri össze, a füstölgő mécsest nem oltja el. (Ézs 42,3)