Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. június 21. Hirdetés

2015. június 21. Szentháromság ünnepe u. 3. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Lakosa Áron Timót testvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt kistestvérünket és szeretteit!

2. Temetés
– Az elmúlt héten búcsúztunk el Dr. Martin Kornél (†92) és Pámer Ádám (†79) testvérünktől (megeml. 10.30). Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él (Jn 11,25).

3. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz. A tanácsterembe várjuk a kedves testvéreket, mivel az alagsori gyülekezeti teremben a napközis táborunk kezdődik a holnapi napon.

4. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk a nyári Hírlevelünk, az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat. Hírlevelünket nem postázzuk, így kérjük, hogy ki-ki az iratterjesztési asztalról elvéve vigye magával.

5. Egyéb
– Idei nyári napközis hittantáborunk Az Ígéret Hölgye címmel holnap kezdődik és péntek délig tart.
– Bedecs Réka köszöntése/búcsúztatása a 10.30-kor kezdődő istentiszteleten – június 30-án fejezi be lelkész-jelölti évét gyülekezetünkben. Isten áldása kísérje további szolgálatát!

6. Offertórium
– Hálát adunk a múlt heti offertóriumért, amely Farkasréten 9.710,- Ft, Kelenföldön pedig 30.435,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje:  „Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és megtartsa az elveszetett.” (Lk 19,10)